Meester Schilderwerken | BEHANG
22810
page-template-default,page,page-id-22810,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Strak in advies
en vakwerk

 

 

 

 

Strak schilderwerk gaat hand in hand met minstens even strak aangebracht behang. Veel van onze schilders zijn dan ook bedreven behangers die de circa 75 jaar kennis en ervaring van Meester Schilderwerken naar uw project brengen. Zij brengen vele vierkante meters glasvezelbehang op kantoor net zo professioneel aan als wandbekleding met een ingewikkelde print die vraagt om een minutieuze aanpak. Maar voor het zover is, denken we graag mee over het ideale behang voor uw project.

Wilt u een wand accentueren of juist oneffenheden verhullen? Lopen er regelmatig kinderen, huisdieren of collega’s voorbij de muur? En bij welk budget voelt u zich comfortabel? Belangrijke vragen die ervoor zorgen dat we samen de juiste keuze maken. Als u dat wilt, denkt onze styliste met u mee over techniek, kleur en uitstraling. En tijdens de realisatie mag u rekenen op onze vakmensen die het schilder- en behangwerk vakkundig uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat u ook over enkele jaren tevreden terugkijkt op uw keuze voor uw behang, of dat nu op kantoor, school of thuis is.