Meester Schilderwerken | KLEURADVIES
22815
page-template-default,page,page-id-22815,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Uw interieur,
uw stempel

 

 

 

Zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Dat is het resultaat van een samenwerking met interieurstyliste Yvonne Brugman. En die zekerheid gaat verder dan alleen op esthetisch gebied. In Yvonnes adviezen komen een hoge kennisgraad van technieken en materialen samen, 25 jaar ervaring als meesterschilder en styliste én stijl. De uwe welteverstaan! Want uw interieur moet uw stempel dragen. En daar past die ene kast met emotionele waarde of bijzondere kleurencombinatie perfect in.

Hoe vinden mijn man en ik een balans in onze interieurstijlen? Hoe stem ik de vloerbedekking en raambekleding van de kantoren af op de muren? En welke kleur kies ik nu het best in mijn nieuwe keuken? Uiteraard krijgt u met Yvonnes advies heel concreet antwoord op al uw vragen. Daarvoor mag u rekenen op uitgebreide fotobewerkingen, begeleiding als u leveranciers en winkels bezoekt en oog voor uw budget. Maar nog belangrijker is dat u weet waarom een keuze bij u past. Zo weet u ook in de toekomst welke opties het overwegen waard zijn. Met een advies kunt u dan ook jaren vooruit, ook als u het niet door Meester Schilderwerken laat uitvoeren. Want daarin bent u uiteraard vrij.

‘Ik zorg ervoor
dat het jullie
thuis wordt’
- Yvonne