Meester Schilderwerken | GLAS
22805
page-template-default,page,page-id-22805,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Glas

Heldere oplossing
voor nieuwbouw,
renovatie of schade

 

 

 

Een nieuwbouwwoning of kantoor met stijlvolle glazen scheidingswanden. De renovatie van kozijnen en deuren waarin hoogrendementsglas uitstekend past. Of een gebroken ruitje dat vervangen moet worden. Meester Schilderwerken zorgt bij nieuwbouw, renovatie of schade voor de ideale glasoplossing. U legt dus meerdere aspecten van uw opdracht bij uw vakman neer. Handig!

Voor de vakmensen van Meester Schilderwerken is het helder hoe aspecten zoals glas, schilderwerk en interieur op elkaar inwerken. Dat zorgt voor een soepel verloop van de werkzaamheden en een sterk eindresultaat. We nemen bijvoorbeeld ook graag uw dakvenster, lichtkoepel en lichtstraat op ons. Maar denk ook aan hele bijzondere glasoplossingen! Een glazen vloer bijvoorbeeld. Glazen wanden die dankzij een speciale folie omschakelen van transparant naar ondoorschijnend. En verwarmend of brandwerend glas. Vraag ernaar!

Oeps!

 

Wist u dat u ons kunt inschakelen bij een verzekeringskwestie zoals een gebroken ruit, brandschade of lekkage? U kunt daarvoor rechtstreeks bij ons terecht via:

NEEM CONTACT OP