Meester Schilderwerken | OVER ONS
22600
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22600,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over meester
schilderwerken

Strak schilderwerk, decoratief en functioneel behang en nette beglazing in de breedste zin van het woord. Daarvoor zorgt Meester Schilderwerken. En dat over de volle breedte. Van nieuwbouw en renovatie tot schadeherstel, van verfonderhoud tot hout(rot)herstel en van verftechnische raad tot kleur- en stijladvies: wij helpen u graag verder. Dat doen we al voor allerlei opdrachtgevers: van particulieren tot Natuurmonumenten en van architecten en aannemers tot woningbouwverenigingen, zorginstellingen en scholen.

Onze opdrachtgevers mogen rekenen op circa 75 jaar ervaring. Ook voeren we al drie generaties lang de titel Meesterschilder die staat voor zeldzame vakkennis, kunde en specialismes. Maar ons meesterschap gaat verder dan dat. Wist u dat al onze medewerkers zijn opgeleid op het gebied van communicatie? Onze samenwerking wordt gekenmerkt door openheid, duidelijkheid en ondersteuning. En door een scherpe (bouwkundige) blik op een resultaat waarop u jaren later tevreden terugkijkt. Want zo bied je pas echt een meerwaarde, vinden wij.

Onze werkwijze

‘Geleerd van
de oude meester’

Al vanaf zijn vijftiende werkte Frans Verheijen (1945-2014) mee in het schildersbedrijf van onze familie. Een onderscheiden meesterschilder die net zo betrokken was bij de schilderswereld als zijn klanten: dat was Frans ten voeten uit. Hij stond bekend om zijn onfeilbare geheugen, brede kennis van oude en nieuwe technieken en de haast om verder te werken. Zijn koffie dronk hij dan ook steevast gloeiendheet.

 

Vol passie gaf Frans zijn kennis door aan de volgende generatie. Yvonne en Winthrop leerden niet alleen alle ins en outs van het schildersvak van hem, maar ook het belang van een goede omgang met collega’s en een kritische blik voor duurzaam resultaat. ‘Daarvoor komen mensen bij je terug’, aldus Frans. Vandaag de dag is zijn nalatenschap nog duidelijk merkbaar bij Meester Schilderwerken. In onze samenwerking met elkaar, en met u.