Meester Schilderwerken | Werkwijze
23023
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23023,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Zorgvuldig
en professioneel

Zorgvuldig. Zo werken we al circa 75 jaar bij Meester Schilderwerken. Zo’n aanpak past bij ons. Want ons meesterschap reikt verder dan de kwaliteit van ons werk. Van het eerste contact tot de oplevering: we zorgen ervoor dat u in iedere stap van onze samenwerking precies weet waar u aan toe bent en communiceren dat helder. Op deze manier werken we al samen met de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van particulieren tot Natuurmonumenten en van architecten en aannemers tot woningbouwverenigingen, zorginstellingen en scholen.

U merkt ons vakmanschap al in de persoonlijke kennismaking en de complete en heldere offerte. Tijdens het schilderen, behangen en glas plaatsen of repareren. In ons advies over kleur en stijl waarin we samen keuzes maken die bij u passen. En aan het voorkomen en de vriendelijkheid van onze schilders, behangers en glaszetters. Zij volgden zelfs cursussen over heldere communicatie! ! Wij werken niet alleen zorgvuldig en professioneel; wij bieden graag een meerwaarde. Met resultaten die over de volle breedte staan als een huis. Met de combinatie van disciplines. En in onze communicatie met u. Zoals het hoort.

Eerste contact

Of het gaat om het schilderen van een enkele accentwand of alle buitenmuren, we gaan graag voor u aan het werk. We plannen daarom op korte termijn een afspraak in waarin we uw opdracht compleet inventariseren.

Inventariseren

Is uw opdracht technisch haalbaar? Welke eisen en wensen heeft u? Hoe zorgen we voor een goede economische balans? Op deze en meer vragen geven we samen antwoord tijdens de inventarisatie. Daarbij houden we ook rekening met eventuele andere (bouwkundige) problemen die we constateren. We zoeken altijd naar de oorzaak én bieden graag een oplossing, al dan niet met een betrouwbare partner. Zo weet u zeker dat ons vakwerk staat als een huis.

Offerte

Onze complete offerte laat niets aan het toeval over. U mag rekenen op een duidelijke weergave van de bevindingen van de inventarisatie en de procedure die we voorstellen. Iedere stap wordt uitgelegd, ieder detail opgenomen.

Aan de slag!

Nadat u akkoord heeft gegeven op onze offerte, plannen we in overleg met u de opdracht in. Tijdens de werkzaamheden heeft u nauw contact met onze vakmensen. En uiteraard staan we ook op kantoor nog steeds klaar voor u.

Oplevering 

Strak schilderwerk, isolerende ramen, stijlvolle glazen wanden of een decoratief behang: wat u ook wenst, bij de oplevering mag u rekenen op vakwerk dat vlot gerealiseerd is. We lopen samen met u het resultaat na. Bent u helemaal tevreden? Dan zijn wij dat ook.

Nazorg 

Nazorg is bij ons zelden nodig. Door onze uitgebreide inventarisatie kan ons werk tegen een stootje. We werken volgens onze algemene bepalingen en dat zorgt voor zekerheid van vakwerk. Is er toch nazorg nodig? Dan denken we natuurlijk graag mee over een vakkundige oplossing. Ook als er buiten onze schuld om nazorg vereist is. Want het resultaat: dat telt.